RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Zomertoer strijkt drie dagen lang neer in Assen
28-06-2018 05:29:00

 

Tijdens de zomermaanden komt onze mediapartner RADIONL weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen: de Zomertoer! Daarbij wordt opgetreden door bekende Nederlandse artiesten en verzorgt RADIONL een live uitzending vanaf locatie. Onderstaand vind je een overzicht van de plaatsen en data (onder voorbehoud van wijzigingen). Meer informatie is ook te vinden op de website van RADIONL

 

Donderdag 28 juni is de RADIONL Zomertoer vanaf 20.00 uur te gast op de Brink in Assen, in het kader van het TT Festival. Er zijn optredens van Jannes, Tino Martin, Frans Duijts, Samantha Steenwijk, Vinzzent, Stef Ekkel, Dikdakkers, Willem Barth, Jaman, Pascal redeker, Lucas & Gea, New Timeless, Ronnie Ruysdael, Alex, Dean Saunders, Nelis Leeman, Bert Zwier, Erik van Klinken, Feestzanger Irvine, Bowie Bos en Robert Pater.
 

Ook op vrijdag 29 juni kun je op de Brink in Assen vamnaf 20.00 uur genieten van de RADIONL Zomertoer, deze keer met optredens van Jan Smit, Henk Dissel, Belinda Kinnaer, Gino Graus, Marlous, Rob van Daal, Marlane, Ferry de Lits, Kevin Smit, Chris de Roo, Spang!, Kevin Paré, Arjan Venemann, Stevan Bloema, A3aan Drost, Wally McKey, Marco Schouten, Hessel & Ineke, Erwin Weitering en André Kooistra.
 

Zaterdag 30 juni sluit de RADIONL Zomertoer haar bezoek aan Assen af met optredens van Ancora, Marco de Hollander, Lesley Williams, De Band Summerland, Jeffrey Kuipers en Kees Haak. Plaats van handeling is wederom De Brink, de aanvangstijd is 20.00 uur.

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool