RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
ZO! Gospel Choir & Berget Lewis geven 14 juli 2018 een concert in het Openluchttheater Ede
07-07-2018 12:17:00

 

ZO! Gospel Choir & Berget Lewis geven zaterdag 14 juli 2018, aanvang 20.30 uur, een concert in het Openluchttheater Ede. Na het spetterende concert in Paradiso Amsterdam, op eerste pinksterdag, doet de ZO! Train nu Ede aan. Zorg dat jij er bij bent en het concert van het jaar niets mist. Berget Lewis, de onvolprezen leading "Lady of Soul", behoeft met haar betoverend mooie en bovenal robuuste vocalen eigenlijk geen verdere introductie. Topkwaliteit is het handelsmerk van deze uit Amsterdam afkomstige rasartiest. Met haar supergroep de "Ladies of Soul" speelt ze jaarlijks de Ziggo Dome plat en met haar solo-optredens in het land krijgt ze zonder uitzondering het publiek op de banken. Wie van heerlijke soulvolle muziek en Black Gospel houdt, waar je heerlijk op kunt dansen, waar je bij kunt wegdromen of uit je bol kunt gaan, is op 14 juli 2018, in het OLT Ede, absoluut aan het goede adres. 


ZO! Gospel Choir is uitgegroeid tot het meest gevraagde koor van Nederland en heeft inmiddels het podium gedeeld met internationale sterren als "Sam Smith", "Whoopi Goldberg" en "Oleta Adams". Ook nationaal timmeren ze flink aan de weg. Zo hebben zij inmiddels optredens verzorgd met het "Metropole Orkest", "New Cool Collective" en "The Jazz Orchestra of the Concertgebouw". In 2014, 2015 en 2018 vonden de eerste drie, tot de nok toe gevulde, concerten van ZO! Gospel Choir plaats in Paradiso. Nu zijn ze terug en "ready for action" om Ede op stelten te gaan zetten. 

 

ZO! Gospel Choir ft. Berget Lewis in concert is een hartverwarmende muzikale rondreis die je meeneemt door de wereld van Black Gospel, RnB en Soulmuziek en de cross-overs die deze muziekstijlen met elkaar maken. Spring aan boord van de "ZO! Train", "fasten your seatbelt" en kom genieten van een wervelende muziekshow die zijn weerga niet kent. Bestel HIER uw tickets. 

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool