RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Zangeres Jessy brengt tweede single uit bij Niels Lingbeek
03-10-2018 13:38:00

 

De nieuwe single van Jessy, getiteld 'Gevaarlijk dichtbij' is een zeer bijzondere voor de zangeres. In januari 2018 is Jessy een samenwerking met Niels Lingbeek (Mastersound studio) aangegaan. Daar is de single ‘De Droom’ die afgelopen april verscheen uit voort gekomen. Het betrof een Nederlandstalige bewerking van een Duits nummer.  Niels stelde bij de nieuwe single aan Jessy voor om samen met hem te gaan werken aan een totaal eigen product. 


Dit was natuurlijk ontzettend spannend want Jessy had nog nooit zelf meegeschreven aan een single. Niels en Jessy hebben hiermee bewezen dat deze samenwerking wel heeft geleidt tot een gouden team. Deze plaat vinden Jessy en de mensen om haar heen, een slimme, commerciële input hebben. Er is een mooi clip bij gemaakt waar Jessy toch wel iets uit haar comfortzone is getrokken. Het vertelt een verhaal dat deze plaat dan ook helemaal compleet maakt.


De titel ‘Gevaarlijk Dichtbij’  had Jessy voordat ze begonnen met het schrijven van de tekst al vast gezet in haar hoofd. Daar viel niet meer van af te wijken. Het gaat over een verboden liefde Deze verboden liefde komt telkens te dichtbij om de verleiding nog te kunnen weerstaan. Precies hoe Jessy het in haar hoofd had heeft ze samen met niels Lingbeek daar een geweldige plaat van gemaakt.  ‘Met deze single hoop ik een stap te hebben gezet naar nog meer bekendheid en muzikale avonturen. Nu ik eenmaal deze ervaring heb mogen meemaken, hoe het voelt om zelf van begin tot eind gewerkt te hebben aan een eigen product, ben ik ontzettend trots en gemotiveerd om nog meer mooie producten te gaan maken', aldus Jessy.

 

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / dennis@scorepromotions.nl

 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: