RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
William Vandyck komt met opvallende single Zomer van 85
21-10-2018 20:01:00

 

William Vandyck (54) uit Overpelt (B) komt dit najaar met een opvallend nummer: in de Zomer van 85 gaan we met William terug in de tijd. Dit schlagernummer roept vooral herinneringen op aan de tijd dat je voor het eerst verkering krijgt. In 1985 was William nog geen zanger, maar dat zou toen niet meer lang duren. Begin jaren 90 nam hij zijn eerste single op en twee jaar later lag een eerste album in de winkel. Na een korte pauze pakte William deze eeuw de draad weer op, en staat zowel op kleinere als grotere podia en Nederland en Vlaanderen.

 

De afgelopen jaren verschenen meerdere liedjes, met als grootste succes 'Als de dag van toen' uit 2016. Het liedje 'De Zomer van 85' is de eerste samenwerking tussen William en de twee producenten van Butterbox, Olaf Simons en Ton Balendonck.


De bijbehorende videoclip is opgenomen op een verlaten stationnetje in het Belgische As. Hier reden in de jaren 80 nog treinen en als we de clip mogen geloven ontmoette William hier zijn eerste vriendinnetje. De Zomer van 85 is vanaf deze week overal te zien en te horen: Het nummer wordt digitaal gereleased via de bekende streaming diensten.

 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

                            

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 19 november - zondag 25 november

René Schuurmans - Zelfs ik heb iets teveel gedronken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop