RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
White Edition wordt steeds specialer
24-12-2013 21:11:00

 

De Kerstshow White Edition in het Zwolse IJsseldelta Center op zaterdag 28 december wordt voor de bezoekers steeds specialer en interessanter. Verschillende bedrijven stellen prijzen ter beschikking en de organisator van het evenement hoopt binnenkort een nieuwe publiekstrekker bekend te maken. Naast de keur van artiesten die de 28ste voorbijtrekt, is Ronnie Ruysdael (de ex-zanger van De Sjonnies) uiteraard de grote publiekslieveling. Eigenlijk alweer de 2e grote ster natuurlijk, want naast Ruysdael hadden we de razend populaire Zanger Rinus al toegevoegd aan het indrukwekkende rijtje entertainers op zaterdag 28 december.


Daarnaast kunnen wij met gepaste trots bekend maken dat een aantal Zwolse ondernemers prijzen ter beschikking heeft gesteld voor de mooiste outfit van die avond. Het thema is namelijk wit met een gouden rand, de meest origineel geklede man of vrouw van de avond vallen behoorlijk in de prijzen! Naast een meet and greet met Ronnie himself, stelt Hair in the City een fantastisch hairstyling pakket ter beschikking en VuurwerkBaron een geweldig vuurwerkpakket ter waarde van honderd euro.


Overnachten kan in 1 van de luxe kamers van Hotel Lumen voor een speciale prijs van  € 55,-- per kamer (excl. service kosten)op vertoon van je toe-gangs ticket. Een extra voordeeltje voor alle bezoekers: RM taxi Zwolle verzorgt bij vertoon van hun tickets die avond twintig procent korting op het tarief van de taxi-rit! Tickets  € 19,--zijn verkrijgbaar via www.decemberfeesten.nl en bij t’Proeflokaal van Zwolle of bij de Vuurwerkbaron in Zwolle, Avondkassa = € 25,-- Voor meer informatie kunt u terecht bij PBN-Music & Events 038-4543923

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 augustus t/m zondag 26 augustus

 Peter Beense - Alles draait om geld

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl