RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Wesly Bronkhorst gaat zeker scoren met ‘Vaya Con Dios’ (Kleine Landjes, Losse Handjes)
06-02-2015 18:47:00
Fotocredit: Jim Hoogendorp/ Nederlands Persfotobureau

 

Vanaf vandaag is de nieuwe single “Vaya Con Dios” van Wesly Bronkorst verkrijgbaar. Het nummer is geschreven door Pierre Kartner, die een prachtige tekst op papier heeft weten te zetten. Het heerlijke Hollandse uptempo lied is herkenbaar aan de echte Wesly Bronkhorst-sound. In het liedje worden recente gebeurtenissen zoals losse handjes, rotzooi op de voetbalvelden, bumperkleven en het stenen gooien vanaf viaducten op luchtige wijze bezongen.

 

“Het is net even iets anders, maar toch wel de realiteit van de dag”, aldus Wesly. Het is de tweede single uit de pen van Pierre Kartner waarmee de ras Amsterdammer zeker mee gaat scoren. Pierre was ook verantwoordelijk voor Wesly’s hit “Ze moeten boven even wachten”. Die track staat op het in 2013 gelanceerde album “Wesly Bronkhorst” en is daarnaast op single verschenen. Afgelopen jaar kwamen Wesly en z’n manager Raymond de Bruijn Pierre weer tegen tijdens het TROS muziekfeest. Vanaf het uitbrengen van “Ze moeten boven even wachten” volgt Pierre hem en vertelde dat hij het te gek vond hoe het nummer was uitgevoerd. 

 

Een paar maanden later kreeg Raymond telefoon van Pierre met de mededeling dat hij een paar leuke liedjes had geschreven en vond deze zeer geschikt voor Wesly.”We hebben een afspraak gemaakt en hebben heerlijk gesproken over van alles en nog wat. Hij gaf ons een aantal demo’s mee die we in de auto hebben beluisterd. We vonden “Vaya Con Dios’ een te gek nummer en hebben het laten produceren door Manfred Jongenelis in Etten-Leur. “Manfred heeft eerder twee nummers voor mij opgenomen en ben erg tevreden over hem. Onze band is prima en we voelen elkaar goed aan en goed is goed….toch”. 

 

“Vaya Con Dios” is de voorloper van het aanstaande nieuwe album. “We brengen eerst nog een aantal singles uit en kijken wel wanneer het album in de winkel ligt. Dat kan dit jaar zijn, maar voor hetzelfde geld wordt het in 2016 uitgebracht. We hebben voldoende nummers op de plank liggen om een album vol te krijgen”, vertelt Wesly. Voor de clip zijn er opnames gemaakt in de studio en bij een aantal bijzondere bezienswaardigheden. Waarschijnlijk staat de clip binnen een week op YouTube en zal ongetwijfeld een hoge rotatie krijgen bij TV Oranje.Bekijk hier de preview. Meer info: www.weslybronkhorst.nl Fotocredit: Jim Hoogendorp/ Nederlands Persfotobureau

 

Downloadlink: https://itunes.apple.com/nl/album/vaya-con-dios-kleine-landjes/id964775655

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool