RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Wesley Klein en Monique Smit brengen bezoek aan TV Oranje
06-06-2018 12:15:00

 

Het zal niemand ontgaan zijn dat Wesley Klein & Monique Smit samen een duetsingle hebben gelanceerd. Het nummer ‘Mooier dan mooi’ is deze week de meest gedraaide plaat bij RADIONL en de meest uitgezonden clip bij TV Oranje. Op Youtube is de clip binnen twee weken al meer dan 90.000 keer bekeken en ook bij de streamingdiensten is het een groot succes.


Tijdens een bezoek aan TV Oranje vertelde Wesley dat tekstschrijver Hans Louws hem had geadviseerd om dit liedje als duet uit te brengen. Oorspronkelijk komt het nummer uit het buitenland en werd vertolkt door een groep bestaande uit meerdere personen. ‘Het leek mij leuk om dit lied samen met Monique Smit op te nemen. Het heeft twee weken geduurd om haar 06 nummer te achterhalen. Ik kwam in contact met haar vriend en vertelde van mijnplannen. Hij wilde het liedje eerst horen. Hij was erg enthousiast en dacht dat Monique het helemaal te gek zou vinden. Spontaan gaf hij me het telefoonnummer van Monique. Uiteraard wilde Monique het lied eerst horen’, vertelde Wesley aan Bas Ardesch van TV Oranje.


Monique reageerde erg spontaan. ‘Ik hou van vrolijke muziek. Ik luister vaak naar nummers van Wesley. Bovendien vind ik het belangrijk dat het een goed lied moet zijn, en dat is dit, dus ik zei ja. Muzikaal vind ik het lekkerder klinken dan het origineel. Normaal gesproken draai ik bijna nooit zelf m’n eigen muziek, maar ‘Mooier dan mooi’ wel. Ik heb een kleine van 2 thuis die graag naar de clip kijkt. Hij vraagt zich wel af wie die man is…hij zegt gelukkig geen papa’, grapt Monique.


Wesley laat weten dat, zoals het er nu naar uitziet, een eenmalig muzikaal uitstapje is, maar uitsluiten kan hij het niet. ‘Vaak is het zo dat artiesten mij vragen om een duet op te nemen. Ondertussen heb ik platen opgenomen met Roy Donders, Sieneke en Gordon’, aldus Wesley.


Zowel Wesley als Monique hebben een druk leven met elk hun eigen plannen. Wesley droomt ervan om een eigen concert te organiseren. Hij staat regelmatig als gastartiest op de flyer van collega artiesten. ‘Tijdens een eigen concert kan ik mijn eigen nummers zingen, maar ook mijn stem laten horen als ik liedjes van anderen zing. Voorlopig ben ik eerst nog even bezig met een album dat eind 2018 of begin 2019 uitgebracht gaat worden. Daarop komen ook een paar prachtige ballads op te staan. Het moet gewoon goed zijn, dus neem ik daar de tijd voor’, meldt Wesley.


Monique wordt vaak gevraagd voor presentatieklussen. Ze werkt voor De Telegraaf en RTL 4 en is de laatste tijd 5 tot 6 dagen hiervoor op pad. Ze vindt het lastig om nee te zeggen als ze gevraagd wordt om tv programma te presenteren. ‘Ik hou niet van programma’s te presenteren waarvoor ik lang van huis moet zoals ‘Wie is de Mol’. Het lijkt me wel leuk om als teamcaptain in een spelprogramma mee te werken. Daarnaast vind ik zingen ook erg leuk, vooral peuter en kleuterliedjes. Gelukkig kan ik allebei nog doen en hoef ik niet te kiezen. Als ik ermee moet stoppen zou ik kiezen voor een baan in het onderwijs’, verklapt Monique.


Plannen voor een nieuwe solosingle heeft Monique ook al. Sterker nog, ze wil er dit jaar nog twee uitbrengen. ‘Er ligt één nummer op de plank afkomstig van Wesley. Het is goed dat ik hem heb ontmoet. We hebben de laatste tijd heel erg veel contact met elkaar. Wesley staat momenteel in de top 5 van de meest geappte mensen’, onthult Monique.


Er bestaat een kans dat Wesley en Monique dit jaar samen op pad gaan om campings te bezoeken. ‘We hadden het er al even over om een campingtour door Nederland te doen. ‘Op alle campings staan natuurlijk heel veel kinderen. Ik heb genoeg liedjes om te zingen en met alle kinderen een gezellige disco van te maken’, aldus Monique.


Wesley is ook helemaal verzot op de camping. ‘Vorig jaar ben ik voor het eerst met m’n gezin naar een camping gegaan. Ik vond me daarvoor nooit geen campingman, maar het is me erg goed bevallen. Het geeft zoveel rust. Je ziet de kinderen genieten. Ik zou het niet meer willen missen. Vanuit onze stacaravan ga ik gewoon naar m’n optredens. Heerlijk’, glundert Wesley.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop