RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Wereldster Carrie Underwood naar Tuckerville 2018
02-08-2018 00:00:00

 

Carrie Underwood, Parker Millsap, Hannah Williams & The Affirmations, David Ramirez, Becca Mancari, Wulf en De Rooie Jager spelen op Tuckerville 2018. Dat werd vanochtend bekendgemaakt op NPO Radio 2. Een van de grootste countrysterren ter wereld, de Amerikaanse zangeres Carrie Underwood die tientallen miljoenen platen verkocht, geeft haar eerste Nederlandse concert ooit op Tuckerville. Eerder maakte initiatiefneemster Ilse DeLange al bekend dat onder meer George Ezra, Isaac Gracie, Jacqueline Govaert, Matthew Crosby en Tom Grennan op Tuckerville spelen. Tuckerville vindt plaats op zaterdag 1 september 2018 op het sfeervolle terrein van Het Rutbeek, nabij Enschede. De kaartverkoop is al gestart. 


De carrière van Carrie Underwood werd in 2005 gelanceerd met de winst van het televisieprogramma American Idol. Ze groeide uit tot een internationale superster in zowel muziek, televisie als film. Carrie Underwood won zeven GRAMMY® Awards, verkocht wereldwijd 64 miljoen platen en bracht 26 singles uit die op nummer één kwamen - aan dertien daarvan schreef ze zelf mee. Carrie Underwood brengt haar nieuwe studioalbum Cry Pretty – met daarop de gelijknamige hitsingle – uit op 14 september. Initiatiefneemster Ilse DeLange zegt trots: 'Ik ben superblij dat één van Amerika’s grootste countrysterren dit jaar naar mijn eigen Tuckerville komt. Het éérste optreden ooit in Nederland van Carrie Underwood. Nashville in Twente, yes!'


Naast Carrie Underwood speelt ook de jonge Amerikaanse singer-songwriter Parker Millsap op Tuckerville, net als de Engelse soulband Hannah Williams & The Affirmations. Uit de Verenigde Staten komen ook folkzangeres Becca Mancari en americanazanger David Ramirez, ook zij treden beiden op tijdens Tuckerville op 1 september. Van eigen bodem komen Wulf en dj De Rooie Jager, die net als vorig jaar draait in The Barn. Daarnaast verzorgen Suzan & Freek, Blackbird en Tom Schraven de kampvuursessies op Tuckerville. Met deze toevoegingen is de line-up van Tuckerville 2018 compleet. 


De voorverkoop voor Tuckerville is van start. Een dagticket kost €49,50 (incl. servicekosten) voor volwassenen. De ticketprijzen zijn gelijk gebleven. Voor kinderen van 8 t/m 15 jaar kost een ticket €17,50 (incl. servicekosten), hier is slechts een beperkt aantal van beschikbaar. Kinderen onder de 8 jaar krijgen gratis toegang. Er zijn tevens een beperkt aantal groepsbundels beschikbaar. De genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten. Tickets zijn verkrijgbaar via tuckerville.nl, Eventim.nl en alle Primera-winkels. (Alle prijzen zijn incl. servicekosten en excl. transactie- en of/verzendkosten)

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool