RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Wendy Woop druk bezig met promotour i.v.m. nieuwe single ‘De Jukebox’
06-06-2018 14:57:00

Wendy op bezoek bij Hessel Wijkstra (RADIONL)

 

Twee weken geleden lanceerde Wendy Woop haar swingende single ‘De Jukebox’. Deze oude klassieker werd door Manfred Jongenelis grondig onder handen genomen. Het script van de opvallende videoclip is door Wendy zelf geschreven en daaruit blijkt dat Rock'n roll echt haar ding is. Eerder gaf de Brabantse zangeres al aan dat ze veel te laat geboren is omdat ze graag muziek uit de jaren 50 ten gehore brengt. In het dagelijks leven is ze kapster, maar vanwege de promotie van haar nieuwe single heeft ze een week vakantie genomen om diverse radiostations en omroepen te bezoeken. 

 

Wendy laat weten dat de single erg goed ontvangen bij de muziekredacties. ‘Ik ben er superblij mee.  Ik ben overigens wel van mening dat de hitlijsten niet altijd zaligmakend zijn. Het wordt vaak gezien als een wedstrijdelement. Dat vind ik jammer. Vroeger werd er muziek gespeeld en gedraaid om vreugde te brengen. Op de bühne probeer ik met de muziek van weleer het dansen te halen. En…dat lukt me aardig’, glundert Wendy.

 

Op het podium is de roodharige zangeres gekleed in een pettycoat. Momenteel treedt ze hoofdzakelijk op in Brabant en hoopt mede door de promotietour haar werkgebied te vergroten. Naast optredens van een half uur is Wendy ook te boeken met een avondvullend programma. ‘Dat concept wordt de laatste tijd regelmatig verkocht. Op het podium staat een brievenbus in de vorm van een jukebox. Op de tafels in de zaal liggen lijsten met daarop 150 liedjes. Het publiek mag een keuze maken en het formulier in de brievenbus deponeren. Geen enkele avond is daardoor hetzelfde. Daar geniet ik van’, aldus Wendy.

 

Sinds een half jaar deelt Wendy haar dagelijkse bezigheden op haar eigen vlogkanaal  ‘1 of 2 keer per maand filmt ze wat ze aan het doen is. Zo is oa te zien hoe ze ineens aan witte tanden komt…..

 

Als u kennis wilt maken met Wendy bezoek dan op zondag 17 juni as. het Retro Back to the Fifties Festival op de Markt in Roosendaal.  Daarnaast zijn er Classic Cars te bezichtigen en is er een Fifties Market. De aanvang is vanaf 14.00 uur en de toegang is gratis. Meer info over Wendy: www.wendywoop.nl 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop