RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Votown festival keert terug
26-10-2018 10:05:00

 

Na een afwezigheid van bijna 4 jaar vindt op zaterdag 29 juni 2019 het VOTOWN FESTIVAL weer plaats in het KRAS Stadion te Volendam. De beste artiesten van Nederlandse bodem geven deze dag tussen 15:00 uur ’s middags en 23:00 uur ‘s avonds acte de présence tijdens wat nu al hét festival van de aankomende zomer belooft te worden. De basis wordt zoals gebruikelijk gevormd door de bekende Volendammer artiesten, maar voor deze editie zijn een aantal nationale toppers gestrikt om het VOTOWN FESTIVAL, samen met het publiek als kolkende massa, naar een volgend niveau te tillen. 


VOTOWN FESTIVAL 2019 belooft de spectaculaire editie te worden waar het publiek na een afwezigheid van bijna 4 jaar recht op heeft. Vanaf het veld en de tribunes van het KRAS Stadion beleef je de beste muziek die Nederland op dit moment te bieden heeft. De voorgaande edities van VOTOWN FESTIVAL brachten onder anderen Jan Smit, 3JS, Xander de Buisonjé, Rowwen Hèze en Henk Dissel naar Volendam. Dit jaar beloven we dat de line-up spectaculairder is dan ooit tevoren. Een tipje van de sluier: alle vooraanstaande muzikale regio’s uit het land krijgen een podium! 

 

Kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar tegen het EarlyBird-tarief van €27,50 per persoon (regulier tarief wordt €30,00 per toegangsbewijs) via de Nationale Theaterkassa (www.ntk.nl) en zeer binnenkort ook op de volgende verkooppunten in Volendam: Jan ‘CAS’ Sombroek, VVV Volendam en FC Volendam.

 

Kijk voor meer informatie op votownfestival.nl en facebook.com/votownfestival

Votown Festivallocatie: KRAS Stadion FC Volendam, Sportlaan 10, 1131 BK Volendam

 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

                            

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 19 november - zondag 25 november

René Schuurmans - Zelfs ik heb iets teveel gedronken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop