RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Voorverkoop gestart van de Clown Jopie en Tante Angelique fanclubdag
08-08-2017 16:06:00

 

Op zaterdag 4 november 2017 is alweer de twintigste Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag in Alcazar Events te Puttershoek. Met de show “Piraten Pret” gaan Clown Jopie en Tante Angelique hun jaarlijkse feest voor hun fans vieren. Natuurlijk heeft het bekende kinderduo ook gasten uitgenodigd zoals Piet de Kanariepiet en de Knuffels komen ook. Alle grote hits van de bekende clown en zijn vrolijke tante komen voorbij op het Pirateneiland tijdens “Piraten Pret”. De kindervoorstelling van Clown Jopie en Tante Angelique' start ‘s middags om 15.00 uur. De zaal gaat open om 14.30 uur.

 

Clown Jopie en Tante Angelique verheugen zich nu al om al hun fans weer te ontmoeten. Het is altijd een groot meezingfeest bij Clown Jopie en Tante Angelique. De show is voor kinderen van 2 tot 12 jaar, maar zeker ook de oudere jeugd, tot 88 jaar, vermaakt zich altijd geweldig bij het vrolijkste kinderduo van Nederland. Het belooft een hele speciale editie van de jaarlijkse fanclubdag te worden. Clown Jopie en Tante Angelique hebben met hun fanclubdag een traditie van lachen, gieren, stampen en zingen neergezet. Spannende en opwindende momenten wisselen elkaar in rap tempo af. Iedereen kan volop meezingen met de populaire gasten in het schitterende decor.
 

Clown Jopie en Tante Angelique zingen tijdens “Piraten Pret” hun grootste hits. Nummers als “Hij is een Kiwi”, “Uitjes”, “Ik wil een Pannenkoek” en “Koffer vol met liedjes” zijn inmiddels echte klassiekers. Het kinderduo komt ook nog met een verrassing speciaal voor de Fanclubdag maar dat houden we nog even geheim. 

 
De voorverkoop voor dit kinderevenement is begonnen. Bij de voorverkoopadressen kosten de entreekaarten € 9,50 per stuk.  Je betaalt € 11,50 per persoon op zaterdag 5 november  aan de kassa van Alcazar Events te Puttershoek. Het is natuurlijk hartstikke gaaf om  je kinderfeestje tijdens de Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag te vieren. Speciaal voor jou hebbenClown Jopie & Tante Angelique een kinderfeestarrangement   samengesteld. Dit speciale “jungle feestje” kost € 13,50. Je krijgt dan : 1 Gratis entreeticket voor de jarige , consumptiemunt om iets te drinken in de pauze, snoepbox voor al je gasten, een cadeautje voor de jarige en uitnodigingskaarten voor je gasten (1 kaart per bestelde entreeticket) Je “kinderfeestje” kun je telefonisch bestellen via de fanclublijn 0186-609289 of via http://www.clownjopieshop.nl/fanclubdag
 
Voorverkoopadressen:
’s Gravendeel: Paulus Frites Paleis 
Oud-Beijerland : Tabak & Gifts De Man  
Heinenoord: JB Productions, Happy Flowers en Primera Blaaksedijk 
Puttershoek: Boekhandel Houtman en Alcazar Events 
Strijen: Het Plein 
Internet: Clown Jopie Shop 
Nieuw-Beijerland: Bloemen bij Marlous 

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl