RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Tweede single van Jason van Elewout is getiteld 'Ole, Ole, Ola'
02-07-2018 20:06:00

 

Jason van Elewout  is al elf jaar Ambassadeur van de stichting Opkikker. In die rol heeft hij het eerste Benefietconcert voor deze stichting in april 2017 georganiseerd. Na hier te hebben gezongen was het voor Jason duidelijk; hij wilde niets liever dan zingen. Hij bracht in 2017 zijn debuutnummer ‘Wat is het leven toch mooi” en komt nu dan met het zomerse liedje “Ole, Ole, Ola”.


Volgens z’n plugger Willem de Bie is het een heerlijk zomers nummer met lekker opzwepende muziek waarbij niemand stil blijft zitten. Laat je heupen maar dansen en zing vrolijk. De rappassage heeft de 15 jarige pupil uit Breda zelf ingezongen. 


Jason werd geboren met een charge syndroom (schisis en een Hartafwijking) en dat maakt de stap die deze zanger enkele jaren geleden zette richting een muziek carrière uiterst opmerkelijk. Al vanaf zijn tiende jaar staat Jason, ondanks zijn beperking, op diverse podia van ons land. We kunnen stellen dat Jason een echte doorzetter is.

 

Hij ging op twee jarige leeftijd samen met zijn ouders naar een concert van Frans Bauer in het Chassé Theater te Breda. Jason werd destijds door Frans op het podium gevraagd om samen met hem een liedje te zingen. Hij kreeg van Frans zijn geluksmunt. Vanaf dat moment kreeg Jason de smaak te pakken en begon hij mee te zingen met Nederlandstalige zangers. 

 

RTV: All 4You Promotie / Willem de Bie / 06-43259755 / all4youpromotie@gmail.com

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool