RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Tweede single van Esther Algra is getiteld 'Lach met een reden'
30-09-2018 15:10:00

 

'Lach met een reden” is de tweede single van Esther Algra welke is geproduceerd door Martin Sterken met de backing vocals van Lana Wolf. Met dit swingende nummer vertelt zij dat er na regen altijd weer zonneschijn komt. Als je goed naar de tekst luistert en jezelf focust op het goede, krijg je vanzelf de kracht om door te gaan. Door de jaren heen maakt ieder mens lief en leed mee. Dat heeft Esther als geen andert mogen ervaren. Zij uit haar gevoel dan ook met haar muziek en zang. En haar lijfspreuk is dan ook  "Let Your Soul Shine”. Dat zegt alles over hoe zij zelf in het leven staat..

 

Esther Algra staat al vele jaren met veel plezier en groot succes op het podium.  Met haar eigen nummers wil ze nog meer mensen gaan bereiken die het fijn vinden om haar zang en performance te zien en te beluisteren.
Een geweldige stem in combinatie met een mooie tekst en muziek geschreven door Martin Sterken is het recept voor een prachtig mooi nieuw nummer. Esther hoopt met haar nieuwe single op nog meer publiciteit.

 

RTV: Willem de Bie / all4youpromotie@gmail.com

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool