RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Tweede album van Helen Liebers is getiteld 'Een nieuwe dag'
10-01-2018 21:17:00

 

Op 2 december jl. verscheen het tweede album 'Een nieuwe dag' van de Groesbeekse zangeres Helen Liebers. Het resultaat is een album met elf verrassende liedjes er op. Verrassend omdat er achter diverse liedjes een verhaal zit. Zoals bijvoorbeeld het lied “Laat me niet meer zo alleen” dat zij samen zingt met haar in 2016 overleden vader Wim Liebers, eens de leadzanger van The Sunstreams die in de 70 en 80 van de vorige eeuw hits  scoorde met o.a. “Aan de grens van de Duitse heuvelen” , “Sla je armen om mijn schouders” en “ Hoor je het ruisen der golven”. 


Van het lied “Als ik ga” dat Helen zingt op de cd heeft vader Wim drie maanden voor zijn dood de Nederlandse tekst geschreven met de bedoeling om het zelf op te gaan nemen. Helaas is het er niet meer van gekomen. Maar ook zingt zij een lied samen met Theo Peters, de leadzanger van de eens bekende Groesbeekse groep The Belcanto’s. Het lied “Samen zijn, maar niet alleen” gaat over dementie waar iedereen in zijn omgeving wel mee te maken heeft. 


Naast een aantal nieuwe liedjes staan er ook enkele bekende Duitse liedjes van weleer op. Liedjes die Helen in haar “The Moonlights” periode vaak tijdens optredens zong. Deze liedjes zijn voorzien van een Nederlandse tekst door Huub Arents en Helen. Samen schreven zij de meeste liedjes op het album. De cd is wederom geproduceerd door Huub Arents en opgenomen en uitgebracht bij Geerling Media Productions in Valkenburg. Will Geerling heeft er mede door het vele pianowerk prachtige arrangementen van weten te maken. De track “Laat me niet meer zo alleen” die ze samen met Wim Liebers zingt is inmiddels ook op single verschenen. Het album en de single is ook te downloaden bij alle downloads portals.

 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: