RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Truckin' Trudy bezorgt Otto Roona truckerslied
15-05-2017 12:25:00

 

Geheel onverwachts kwam Otto Roona op een idee. De vele aanstaande truckersevenementen bij hem in de omgeving waren aanleiding om een heus truckerslied uit te gaan brengen. Otto die vooral bekend staat als feestzanger heeft zeker ook tal van andere nummers uitgebracht wat niets met het feestgedruis te maken heeft. De gevoelige titels ‘Lieve schat’, ‘Als je lacht schijnt de zon’ en ‘Met jou’, zijn nummers die we nog dagelijks horen op de diverse stations.  Met het maken van een truckerslied weet de zanger zijn repertoire weer verder uit te breiden. 


Truckin’ Trudy is niet zomaar een truckerslied. Het lied gaat over een vrouwelijke vrachtwagenchauffeuse die heel wat mannen weet te verbazen. De tekst is gebaseerd op een oud nummer van Geertje Hollemans – Van der Woude.  De gehele productie van het nummer lag in handen van Terry West die het lied een totaal nieuw arrangement gegeven heeft. Uniek aan het lied is dat het geen refreinen heeft maar alleen uit coupletten bestaat, afgewisseld met vrolijke instrumentale stukjes wat eigenlijk de refreinen zijn. 


De promotie van de single is inmiddels in volle gang. Otto zal hierbij weer diverse stations bezoeken verdeeld over het land. Daarnaast is de track te downloaden in de diverse downloadshops en te beluisteren in de diverse streamingdiensten. 

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 23 april t/m zondag 29 april

      John West - Jij laat me leven

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl