RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Tina van Beeck steekt 'Aan de Noordpool' in feestelijk jasje
19-05-2017 17:36:00

 

Tina van Beeck timmert al een aantal jaren aan de weg en niet zonder de nodige successen. De laatste tijd was het wat stil rond Tina door familieomstandigheden en dat heeft haar dan ook doen besluiten om eens goed na te denken over haar grote liefde en passie: “het zingen”. Ze was er al heel snel achter dat ze de liefde voor het vak terug moest zien te vinden en nam contact op met haar eerste manager Hans van Aalst. Deze wilde graag weer met Tina werken en heeft een nieuw team om haar heen gebouwd.


Het grote producertalent Randy Watzeels werd gevraagd om nieuwe liedjes te maken en te zorgen voor een gloednieuwe bühneshow. Samen met Hans van Aalst, Randy Watzeels en PartyDJ Rudie Jansen is deze feestact tot in de puntjes uitgewerkt en geremixt. Ook werd contact opgenomen met Robert de Vegt van RTV Media om mee te denken over een nieuwe clip, welke inmiddels is opgenomen bij Skidome Rucphen en het Tapperijke Hoeven.


Dit nieuwe team rond Tina is dolenthousiast en Tina heeft alle liefde voor dit mooie vak teruggekregen: “Ik heb nog nooit zoveel zin gehad om mijn nieuwe liedjes aan de mensen te laten horen” 7Hills Music  heeft  Tina direct een nieuw contract aangeboden toen hij deze productie hoorde en wist welke nieuwe weg dit team is ingeslagen. Een prachtig liedje van Corry en de Rekels 'Aan de Noordpool' in een heerlijk feestuitvoering en anno 2017 opgenomen waarbij je werkelijk niet stil kunt blijven zitten.

 

RTV: Joyce Notenboom. Tel : 0168 453 568 / joyce@7hillsmusic.nl

 

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 23 april t/m zondag 29 april

      John West - Jij laat me leven

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl