RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Tina van Beeck aan de slag met nieuw team
11-10-2017 16:16:00

 

Tina van Beeck timmert al een aantal jaren aan de weg, en we mogen zeggen niet zonder de nodige successen. De laatste tijd was het wat stil rond de sympathieke  Brabantse zangeres door familieomstandigheden en dat heeft ze dan ook doen besluiten om eens goed na te denken over haar grote liefde en passie: “het zingen”.  Ze was er al heel snel achter dat ze de liefde voor het vak terug moest zien te vinden en nam contact op met haar eerste manager Hans van Aalst.

 

Deze wilde graag weer met Tina werken en bouwde een nieuw team om haar heen.Het grote producertalent Randy Watzeels werd  gevraagd om nieuwe liedjes te maken en te zorgen voor een gloednieuwe bühneshow. Samen met Hans van Aalst, Randy Watzeels en PartyDJ Rudie Jansen werd deze feestact tot in de puntjes uitgewerkt en geremixt. Ook werd contact opgenomen met Robert de Vegt van RTV Media om mee te denken voor weer een nieuwe clip, en ze hebben de juiste locatie gevonden midden in het centrum van Breda, het zeer populaire café van Ger Couvreur Het Tapperijke onder de grote toren. De entree is gratis en het optreden en clipopname begint om 21.00 uur. 


Het nieuwe feestliedje is een cover van Tony Bas, maar er is wel een heel speciale bewerking van gemaakt waarbij Hans en Randy twee liedjes in 1 hebben verwerkt. Het liedje komt uit op het gloednieuwe feestlabel van Berk Music, Party Bob Records.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl