RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Tina Anders verrast met nieuwe sound
13-09-2018 09:57:00

 

Al enige jaren behoort Tina Anders tot de absolute top als zangeres. Toch heeft ze de afgelopen twee jaar nagedacht over de richting die zij in wilde gaan en die richting heeft ze gevonden.  Met “ Zusammen tanzen wir im Regen”  is ze de nieuwe weg ingeslapen en laat ze haar eerste Duitse Pop single horen. 'Ik heb veel geleerd uit het verleden en heb veel meegemaakt en heb besloten te gaan zingen wat me na aan het hart ligt.  Natuurlijk sta ik nog achter de albums “ Unnahbar nah” en “ Purer Wahnsin” uit het verleden maar de tijden veranderen en als mens verander je mee dus is dit de sound',  aldus Tina.


Tina kwam via haar familie in contact met de muziek en het werd al snel duidelijk dat zingen haar passie en toekomst zou zijn. Op school zat ze in verschillende koren terwijl ze 15 jaar trouw zanglessen volgde. Gevolgd door musical- en vocale trainingen. Na optreden in en met verschillende koren probeerde ze haar draai te vinden als lead zangeres in verschillende bands tot ze in 2007 besloot professioneel als zangeres de muziekbusiness in te gaan.


Er werd een platencontract getekend en optredens in binnen- en buitenland volgden. Twee albums en een aantal singles verder is Tina Anders sterker geworden en deze verandering is voelbaar en hoorbaar met “ Zusammen tanzen wir im Regen” . Deze single is het begin van een goed doordacht en “ stap voor stap” muziekplan. Een plan welke Tina Anders al heeft uitgestippeld en die iedereen kan volgen via haar facebook of door regelmatig een bezoek te brengen aan haar website  www.tina-anders.at 


Promotie : Geert Hakze/Showbizzinfo – geert@showbizzinfo.com – tel  0031(0) 642 - 54856809:53 13-9-2018

 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

                                

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop