RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
The TeenZ brengen titelsong uit voor bioscoopfilm Hotel Transsylvanië 3
02-07-2018 10:22:00

 

De hitsensatie The TeenZ brengt vandaag een nieuwe single uit, getiteld ‘Hangen met Jou’. Dit is de tweede single van deze talentvolle groep tieners in samenwerking met Tjeerd Oosterhuis en Allan Eshuijs, die in korte tijd Nederland veroveren. Het nummer is speciaal geschreven voor de 3D-animatiefilm HOTEL TRANSSYLVANIË 3, die vanaf 18 juli a.s. in de bioscoop te zien is. Het nummer ‘Hangen met Jou’ zal tijdens de aftiteling van HOTEL TRANSSYLVANIË 3 te horen zijn en The TeenZ zullen tijdens de Nederlandse première op 15 juli a.s. in Pathé Arena Amsterdam optreden.


De hitsensatie The TeenZ bestaan uit zeven talentvolle tieners, vijf meisjes en twee jongens, tussen de 14 en 18 jaar oud. Met hun eerste single Never Nooit Gaan hebben ze zeven weken in de Kids Top 20 gestaan en de hitlijsten op iTunes gedomineerd. De single ‘Hangen met Jou’ is hun tweede single en ze zijn druk bezig met meer nieuw materiaal. The TeenZ richten zich met hun muziek voornamelijk op tieners en via social media zijn al hun avonturen te volgen.
 

Hotel Transsylvanië 3 is de nieuwe 3D-animatiefilm HOTEL TRANSSYLVANIË 3 van Sony Pictures Animation. In deze film reis je mee met de favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters waar allerlei bijzondere dingen gebeuren. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie. In de originele versie met de stemmen van o.a. Adam Sandler (Dracula), Andy Samberg (Johnny) en Selena Gomez (Mavis). In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Johnny), Tony Neef (Geert), Paul Groot (Van Helsing). Hotel Transsylvanië is geregisseerd door Genndy Tartakovsky en draait vanaf 18 juli in de bioscoop.

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool