RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
The Rozettes verlengd...extra voorstellingen voor Frank Sanders en Barrie Stevens
25-08-2015 21:58:00

 

Slechts acht keer zou 'The Rozettes - Oude liefde, nieuwe show!' met Frank Sanders en Barrie Stevens te zien zijn in Theaterstudio Amsterdam. Inmiddels zijn deze voorstellingen uitverkocht. Vanwege het grote succes worden er in september extra voorstellingen gespeeld. In 'The Rozettes - Oude liefde, nieuwe show' kruipt Sanders wederom in de huid van de flamboyante Lady Felice, een drag queen op leeftijd die vorig jaar naar Ibiza vertrok om haar oude liefde Boudewijn op te zoeken.

 

Stevens zal de rol van Boudewijn spelen, die met Felice terugkeert naar Amsterdam. Samen springen ze in de bres om The Rozettes en club The Rose van de ondergang te redden door een benefietavond te organiseren. Wilfred (Wesley de Ridder) struggelt ondertussen met zijn ex, Teun (Sander Vissers) denkt de liefde van zijn leven te hebben gevonden en nieuwkomer Guido (Joey Mensink) blijkt een echte flirt. Het script is geschreven door Allard Blom, de regie is in handen van Paul van Ewijk, choreografie door Ivo Chundro en de kostuums zijn ontworpen door Jan Aarntzen. Arrangementen en muzikale begeleiding door Billy Maluw.


Met 'The Rozettes - Oude liefde, nieuwe show' staan Frank Sanders en Barrie Stevens voor het eerst na ruim 30 jaar weer samen op het toneel. Eerder waren zij te zien in de musical Amerika, Amerika (1981). Voor de grote Brink-Sanders musicals Maskerade (1979), Evenaar (1983), Revue Revue (1991) en Sonneveld (2001) was Stevens de choreograaf, voor de jubileum voorstelling Zzinderella (1995) tekende hij tevens voor de regie.

 

'The Rozettes - Oude liefde, nieuwe show!' is exclusief te zien in Theaterstudio Amsterdam. Voor meer informatie en reserveringsmogelijkheden: www.theaterstudioamsterdam.nl Fotocredit: Peggy de Haan.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop