RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
The Good Life Federation gaat Nederlandstalig
20-10-2018 11:23:00

 

Tijdens de zomer zijn de mannen van ’’The Good Life Federation’’ naast het genieten van de warme temperatuur en de strak blauwe hemel, bezig geweest met een nieuwe plaat. Zanger Stevie Maxx is weer in de pen gekropen en heeft een zangmelodie en een tekst gemaakt. Brad Grobler van BIG Productions en Jeroen Hamer van Pro Recordings hebben de Radio edit en de Remix voor hun rekening genomen. Toen Stevie Maxx de koortjes en de lead partijen had ingezongen, was het alleen nog MC Juice die zijn rap gedeelte moest opnemen. 

 

Daarna wist Ray Agerbeek met zijn gitaar begeleiding en solo de plaat een beetje aan te dikken. Brad Grobler en  Jeroen Hamer zijn wezen mixen en uiteindelijk is de plaat werkelijkheid geworden. De plaat gaat over iemand die bang is zijn geliefde te verliezen. Dit keer heeft Stevie Maxx ervoor gekozen om zowel in het Engels als in het Nederlands te schrijven. De Engelse versie heeft de titel ’’I Don’t Wanna Be Alone’’ en de Nederlandse ’’Laat Me Nu Toch Niet Alleen’’. Het gebeurt maar  al te vaak dat relaties tijdens of net na een vakantie ineens kapot gaan en er mensen achterblijven met verdriet.

 

De videoclip is gefilmd op het Indonesische eiland Bali nog net voordat er aardbevingen in de omgeving Bali & Lombok waren. Overigens was er tijdens de clip opname wel een vulkaan actief bezig om lava en rook te spuwen maar daar was verder niks van te merken in de video. Meer informatie is te vinden op hun website http://www.goodlifefederation.com of op hun Facebook pagina https://www.facebook.com/goodlifefederation 

 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

                            

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 19 november - zondag 25 november

René Schuurmans - Zelfs ik heb iets teveel gedronken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop