RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Susanna Veldmeijer legt met haar nieuwe single ‘Zomerliefde’ de lat erg hoog
11-07-2018 17:52:00

 

Als er één zangeres is die zich de afgelopen jaren heeft weten te ontplooien dan is dat Susanna Veldmeijer wel. De overstap die ze in 2017 maakte naar producer Manfred Jongenelis heeft haar geen windeieren gelegd. De eerste productie uit deze studio, het frisse vrolijke zomerse nummer ‘Ciao Ciao Amore’, werd ontzettend goed ontvangen bij zowel haar fans, de radiostations en collega-artiesten.

 

Met de opvolger ‘Zomerliefde’ is de lat nog hoger gelegd. ‘We hadden zoiets van, we willen echt iets anders. Willem Barth tipte me over een lied en gaf aan dat ik daar iets mee moest gaan doen. In eerste instantie twijfelde ik, maar heb het toch gedeeld met Manfred Jongenelis en Robby Langendorff van Cornelis Music. Ze waren allebei razend enthousiast en hebben een Nederlandstalige tekst laten schrijven door Bram Koning. De pakkende zin “Zomerliefde leuke vriendjes, alle dagen feest, hete nachten vol verlangen dansen als een beest”, bracht mij in extase en was gelijk verkocht. Tijdens de opname zijn er veel live instrumenten gebruikt en ik ben supertrots op het eindresultaat’, glundert Susanna.

 

Ook de videoclip, opgenomen door Niels Horstman, is anders dan wat we van Susanna gewend zijn. Normaal gesproken maakt ze gebruik van figuranten, maar deze keer speelt ze zelf de hoofdrol. ‘Dat is ook een keer wat anders. We hebben een hele leuke opnamedag gehad. We hebben beelden geschoten in Muiderberg en het Gooi. Het sfeertje op het strand met de zonsondergang was helemaal geweldig. Ik word ook erg blij van de reacties die ik ontvang van m’n fans. Dat doet me echt goed’, onthult Susanna.  Meer info: www.susannaveldmeijer.nl

 

Tekst: Gert Reehuis

 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl