RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Surprise single ‘Ik Wil Slapen’ van Jan Smit, Alain Clark en Glen Faria
29-06-2018 17:24:00

 

Vandaag is de gloednieuwe single ‘Ik Wil Slapen’ gereleased. De track is een spontane en bijzondere samenwerking tussen gelegenheidstrio Jan Smit, Alain Clark en Glen Faria. De 3 heren waren voor het AvroTros televisieprogramma ‘De Beste Zangers’ op Ibiza. Na hun eerste avond bespraken Jan, Alain en Glen op het strand hoe ze zich voelden. Dit resulteerde nog dezelfde dag in deze zomersingle. “Eigenlijk is er helemaal geen liedje die bezingt dat je gewoon naar bed wil, zelfs als je in de kroeg staat aldus het drietal”.


Eenmaal terug in Nederland zijn de heren meteen naar de studio gereden om de track op te nemen. Ook Trijntje Oosterhuis kwam langs om de backing-vocals te verzorgen. De laatste Nederlandstalige release voor Alain Clark is alweer ruim 10 jaar geleden wat het liedje extra bijzonder maakt. Na hits geschreven te hebben voor o.a Ali-B & Boef is deze samenwerking voor Glen Faria een bijzonder muzikaal uitstapje. 


Voor Jan Smit luidt deze single een nieuwe periode in. Op 20 september komt zijn nieuwe album uit welke direct wordt opgevolgd door een Theatertour door heel Nederland. Zowel de tour als het album heten ‘Met Andere Woorden’. 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl