RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Stefan Mondial in zee met Jolanda Clement
21-09-2016 17:23:00

 

Al in 1996 tekent levensliedzanger Stefan Mondial voor de release van de gelijknamige single én album ‘Kleine Bever’. Voor de geboren en getogen Achterhoeker is dit het vertrekpunt van een carrière die inmiddels al zo’n 20 jaar met succes voortduurt. Hij schrijft menig talentenjacht op zijn naam; Zo wint hij in 1999 het levenslied-festival in Neede, in 2003 zegeviert hij bij het Leids Festival Van Het Levenslied, ook bij de Soundmixshow is Stefan succesvol en daarnaast zijn er deelnames aan de televisieprogramma’s Holland’s got Talent en aan Bloed Zweet & Tranen. 

 

Stefan Mondial is een doorgewinterd artiest die zijn publiek weet te vermaken met een breed Nederlandstalig repertoire aangevuld met eigen liedjes. Na ‘Kleine Bever’ bracht de Groenlose zanger singles op de markt als: ´De Laatste Keer´, ´Bella Italia´, ´Wij Vieren Feest!, ´De Nacht Is Nog Zo Lang´ en vorig jaar nog leverde hij ´Eindeloze Liefde´ af op de plaat.  Net als zijn vorige single tekende Kees Tel voor de tekst en muziek van Stefan ´s nieuwe single: ´Waarom voelt dit zo goed´ welke via JC-Records is uitgekomen. Vermeldenswaardig is de bijdrage aan het koorwerk door Nelleke Brzoskowski. Zij was jarenlang zangeres bij de de George Baker Selection. Patrick Spoel van Spoelmedia is verantwoordelijk voor de videoclip welke voor deze single is opgenomen. 

 

‘Waarom voelt dit zo goed’ van Stefan Mondial is te verkrijgen via de bekende downloadportals terwijl de fysieke single in beperkte oplage te koop zal zijn bij de betere speciaalzaak. Plug en promotie van deze plaat zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/JC Event/JC-Travel. 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop