RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Start kaartverkoop ‘Rotterdamse Topper’ bekend gemaakt
05-06-2018 16:21:00

 

Voor het vierde jaar op rij geeft de Rotterdamse zanger Edwin van der Toolen op zaterdag 3 november in Villa Thalia een live concert voor meer dan 800 fans. De startdatum van de voorverkoop voor Edwin in Concert 2018 in Villa Thalia is bekend gemaakt. De kaartverkoop begint vrijdag 8 juni. Fans zitten al sinds de aankondiging van een nieuwe editie van Edwin in Concert, afgelopen april, in spanning te wachten op de start van de kaartverkoop. Op 3 november 2018 is het spetterende meezingspektakel terug in Rotterdam en zal Villa Thalia opnieuw uit zijn voegen barsten. Voor de oplettende fan, dit jaar op een zaterdag. Edwin van der Toolen: “De programmering van Villa Thalia is aangepast en dat betekent dat er ruimte is gekomen op zaterdagen. De verzoeken waren er al vaker, maar nu was daar ook ineens de gelegenheid.”


Edwin in Concert is inmiddels een begrip geworden en geldt als het kleine Rotterdamse broertje van Toppers in Concert. Elk jaar maakt de zanger er één groot meezingfeest van. Vorig jaar pakte hij met zijn volledig uitverkocht concert uit met een line-up van K-otic, Pascal Redeker en Ruth Jacott. Een van de meest geliefde zangeressen van ons land trakteerde het publiek op haar bekende hits, zoals Hartslag, Vrij met mij en Blijf bij mij. “Ik ben zo blij dat Edwin dit soort dingen doet in Rotterdam, de stad moet leven en dit helpt daar enorm bij. Daarnaast doet hij dit als geen ander, dus ik was enorm vereerd dat ik hier mocht optreden!”, aldus Ruth Jacott.

 

Wie dit jaar de gastartiesten zullen zijn houdt de zanger nog even voor zich. “De line up volgt later, maar je kent me hè, dat wordt wederom een niet te missen spektakel met geweldige gasten! Beloofd!”, aldus de zanger op Facebook. Fotocredits: Jim Hoogendorp.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 augustus t/m zondag 26 augustus

 Peter Beense - Alles draait om geld

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl