RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Silvia Swart luistert naar haar publiek en brengt prachtige 'oldie' achtige single uit
14-05-2018 22:23:00

 

Na een klein vooronderzoekje via de social media, wat het publiek graag voor genre zou willen horen (slow country of een oldie) kwam de meerderheid uit op een oldie. De opdracht werd bij Terry West Productions neergelegd en die was razend enthousiast. Binnen een week was de oefen orkestband van 'Jij wilt meer' dan ook klaar. Maar door de griepepidemie die ook Silvia deels trof kon het nog niet opgenomen worden. Uiteindelijk na ongeveer vier 4 weekjes was de inspiratie er om een leuke, passende tekst te schrijven (door Silvia zelf) en werd het met succes opgenomen.

 

Het verhaal gaat in het kort vertelt over iemand die leeft van dag tot dag. Vrij is en dromen mixt met de werkelijkheid. Het is een verrassend product geworden. Naar eigen zeggen door Silvia straalt het de style van The Classics uit, Iets langzamer dan de vlotte muziek die we van de Drentse zangeres gewend zijn, maar zeker niet saai te noemen. Voor de 1 zal het een vorm van herkenning zijn, voor de ander een compleet nieuw iets...

 

Een bijbehorende videoclip is opgenomen, door Roel Roelofs, op het mooie landgoed van Hotel de Hunzebergen te Exloo, waar nieuwschierige bezoekers alvast de sfeer van het lied konden proeven, vervolgens dansten en applaus gaven. Een leuke bijkomstigheid is dat Silvia haar eigen man Lammert figureert in de clip.In de zomer van 2015 gaven Silvia en Lammert op deze zelfde locatie elkaar het ja-woord.

 

Meer info: www.silviaswart.nl

www.facebook.com/SwartSilvia

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop