RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Rox krijgt lovende reacties op haar nieuwe single ‘Jij bent mijn wereld’
02-08-2018 12:34:00

 

Op 17 juli jl. lanceerde Rox van Driel haar nieuwe single ‘Jij bent mijn wereld’. De reacties die Rox ontving overtroffen haar stoutste verwachtingen. Momenteel reist ze heel Nederland door voor interviews bij radiostations en bezoekt een aantal evenementen waar tv registraties van worden gemaakt. Al met al een drukke tijd voor de altijd positieve zangeres uit Kapel-Avezaath.Omdat ik, als shownieuwsredacteur van TV Oranje, al bij de eerste tonen van het nummer vrolijk word, belde ik met Rox om te vertellen dat ik het een fantastische productie vond.

 

Rox gaf aan bijzonder trots te zijn op ‘Jij bent mijn wereld’. Ze heeft het nummer zelf geschreven i.s.m. haar producer. ‘Op de radio klinkt het lied erg lekker. Ik vind het heel bijzonder als je je eigen ding letterlijk hoort. Ik krijg alleen maar positieve reacties te horen en vind het ook erg leuk om te horen dat jij er vrolijk van wordt’, onthult Rox.

 

Het is de eerste keer dat Rox een polonaise nummer uitbrengt. ‘Dat stond al lange tijd om mijn verlanglijstje. De opname vond al enige tijd geleden plaats, maar vanwege mijn deelname aan het SBS6 programma ‘Topper gezocht’ heb ik even gewacht. Samen met m’n team zijn we meerdere stappen aan het maken om verder te gaan. Omdat een polonaiselied het op de bühne altijd goed doet gingen wij de uitdaging aan. Ik probeer natuurlijk te streven naar en hit. Ik hoop dat de radiostations het nummer daarom ook fanatiek draaien’, aldus Rox.

 

Trots is Rox ook op de videoclip. Deze heeft ze namelijk zelf compleet geproduceerd. In totaal is er 20 uur gefilmd. In alle vroegte ging ze met haar vader, moeder, zus en goede vriend Silas naar Barneveld alwaar een hete luchtballon van Mees van Dijk klaarstond . ‘Je hebt echt niet door dat je op anderhalve kilometer hoogte rondzweeft. De zonsopgang op zo’n manier beleven is echt geweldig. Marco van der Tuin heeft geregeld dat we ook twee uur gebruik konden maken van een heuse authentieke zweefmolen. De kleurrijke beelden die de drone maakte stralen van positiviteit. Ook de fans van Rox die figureerden in het café vermaakten zich uitstekend. Binnen een half uur zongen ze het nummer al gezellig mee. Als dit een voorbode is van het eventuele succes ben ik zeer tevreden’, glundert de spontane zangeres. Meer info: www.roxvandriel.comhttps://www.facebook.com/rox.vandriel.1

 

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan. Tel: 06-41985707 / dennis@scorepromotions.nl

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool