RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Rika presenteert haar eerste album 'Vuur van verlangen'
06-11-2017 22:18:00

 

Na de lancering van haar nieuwe single en albumtitel ‘Vuur van verlangen’ presenteert Rika haar eerste album. Jarenlang heeft ze naar dit heugelijke moment toegewerkt door het uitbrengen van singles. Inmiddels is Rika geen onbekende meer in het Nederlandstalige muziekcircuit en is haar naam inmiddels uitgegroeid over het hele land.


Haar eerste album is een verzamelalbum met daarop de beste nummers die Rika heeft uitgebracht. Uiteraard bevat het album ook haar nieuwe single. De twaalf tracks die album telt hebben allen hun eigen karakter en zijn met veel passie door Rika ingezongen. Het album is opgenomen in de studio van Gerto Heupink, die eveneens verantwoordelijk is voor grotendeels al haar muziek. Zelf blijft Rika bescheiden en gaat ze gewoon door met het uitbrengen van nieuwe nummers. Ze is dan ook tros op al haar fans!


Om de promotie van het album kracht bij te zetten zal Rika weer menig radiostation vereren met een bezoekje. Daarnaast is het album te downloaden in de diverse bekende webshops en is het te beluisteren in de streamingportals.

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool