RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Richard Duinkerk wil van 'Hotel aan zee' een hit maken
12-06-2018 16:34:00

 

Na de Overijsselse carnavalshit ‘Breng me nog een biertje‘ (bekend van de Dumpert hit - De Bierrobot) is het voor de zanger Richard Duinkerk tijd voor Schlager. 'Er zijn veel feestzangers die nu, na het succes van Helene Fischer, de Oktoberfesten en SchlagerSymphonica, kiezen voor de schlager sound. Ik zing echter al jaren Duitse liedjes als Du en Festival der Liebe. Ik kan me alleen maar onderscheiden door voor kwaliteit te kiezen. Hans Louws is verantwoordelijk voor de Nederlandse tekst van 'Hotel aan zee'., aldus de enthousiaste Almelose zanger.   

  

Vanuit de Grenzland Tonstudio zijn de Duitse topproducers Andreas Lebbing en Andreas Weisz momenteel bezig met een Duitse versie. Andreas Lebbing is ook de frontman 'Die Gruppe Wind'  en bekend van het Duitse Songfestivalsucces 'Lass die Sonne in Dein Herz.'    'Andreas Weisz en Andreas Lebbing zullen samen optreden tijdens SchlagerSymphonica.' aldus Willie Oosterhuis. 'Richard Duinkerk kan er helaas niet zijn, er stond al een optreden gepland. Hij wordt steeds populairder.'


'Ik hou van zingen. Duits, Nederlands, Engels. Iedere feest is anders.' Richard Duinkerk zet overal de hut op de kop. Door de Overijsselse carnavalshit ‘Breng me nog een biertje‘ is de samenwerking met Willie Oosterhuis en zijn MusicFarmteam ontstaan. Maarten de Groot en Hans Louws zijn vanuit Nederland verantwoordelijk voor de productie.  Andreas Weisz zal de schlager song met de titel ' Hotel am Mer' in zijn repertoire opnemen. Richard Duinkerk wil er in Nederland een hit van maken.  

 

RTV: Nynke Tuinstra / Mobiel. 06 4888 5790 / NynkeTuinstra@gmail.com  
 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop