RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Ricardo Lips kiest voor meer samba
08-11-2017 14:42:00

 

Ricardo Lips probeert met z’n nieuwe single ‘Ik kan niet zonder jou’ een iets andere stijl dan ‘Mijn stad’, waarmee de zanger uit het Zuid-Hollandse Brielle afgelopen juli debuteerde. ‘We hadden een tekst voorhanden en het idee om er een samba sausje overheen te gieten. Samen met tekstschrijver Tony Anderson en producer Ger Oerlemans is vervolgens ‘Ik kan niet zonder jou’, geproduceerd.

 

“Het is erg spannend. Het gevoel van  ‘Ik kan niet zonder jou’, kan iedereen hebben. In mijn geval komt er spontaan een meid in het leven. De verhaallijn is ook zichtbaar in de clip die opgenomen is bij een Grand Café in Brielle. Een prachtig model en een aantal figuranten maken het plaatje compleet”, vertelt Ricardo.

 

De populariteit van Ricardo groeit gestaag. In het prille begin werd hij geboekt in Brielle en omstreken. Inmiddels staat hij dankzij Bert Schenau van Feestartiesten ook op grote evenementen te zingen. Diverse regionale- en landelijke Nederlandstalige radiostations heeft Ricardo al bezocht. “Dat krijgt met ‘Ik kan niet zonder jou’ zeker een vervolg”, aldus de enthousiaste zanger.

 

De single gaat op 8 november 2017 in release en verschijnt op het Storm Records label. Meer info surf naar z'n Facebookpagina

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool