RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Ray Co brengt twee nieuwe singles uit
11-01-2018 18:46:00

 

Ray Co bracht in het verleden al een aantal singles uit waaronder 'Als de bel weer gaat', 'Jou herken ik met gesloten ogen' en 'Dans met mij de laatste tango'. Hieraan voegt de veelzijdige Rotterdamse theatereigenaar ray (Rene Koenegras) hij begin dit jaar meteen twee nieuwe singles toe in totaal uiteenlopende genres namelijk; dance en feest. Zijn eerste nieuwe nummer is een heerlijk 70’s dance achtige track met de titel; “Discotheka”. De oude disco sound is een grote inspiratiebron voor de artiest Ray Co.

 

Met dit in het achterhoofd vroeg hij producer André Kooiman een geheel nieuwe track te bedenken in een combinatie van de oude discobeat met de moderne dance sound. Het resultaat is een verbluffend strakke plaat geworden met een geweldige beat en veel verrassende elektronische 70’s elementen met als rode draad de kreet; 'Discotheka'.


Zijn tweede nieuwe nummer dat tegelijk uitkomt is een regelrechte feestplaat en heet; 'Bella bella Carmencita'. Het nummer is een bewerking van het nummer waarmee de Belgische superster Eddy Wally een grote hit scoorde in de 70’s. Het nummer is op een geweldig feestelijke manier opnieuw gearrangeerd door producer André Kooiman in de sound van nu, maar wel met de originele details. “Het nummer deed ik vroeger al in mijn repertoire en deed het altijd goed bij jong en oud. Daarom heb ik hem nu opnieuw toegevoegd aan mijn optredens” zegt Ray Co.

 

Beide singles zijn vanaf januari 2018 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en worden gepromoot in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUGplugging. Ook heeft Ray Co 2 prachtige videoclips bij deze nummers opgenomen, gemaakt door Danny Snoek Videografie, die o.a. te zien is op Youtube en verschillende tv zenders. Een mooie muzikale start van Ray Co die de liefhebbers van het Nederlandse lied meteen verwent met prachtig gemaakte nieuwe nummers! Meer info: www.theateralsmiddel.nl

 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: