RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Rapper Sjors lanceert spraakmakende single 'Hoe laat begint het..?'
07-02-2018 11:32:00

 

‘Hoe laat begint het..?’ is de titel van de nieuwe single van Rapper Sjors. Een opzwepende banger, geproduceerd door DJ Galaga, die tijdens carnaval en daarna zal zorgen voor volle dansvloeren. Het is het eerste muzikale wapenfeit van Sjors na zijn opmerkelijke carrièreswitch naar de porno. En natuurlijk haakt Sjors daar met de tekst van het nummer op in. Die handelt namelijk over seks. In de clip vertolkt Sjors het nummer tussen ontklede paspoppen. Hij draagt een shirt met daarop de tekst 'I love Porn’. 

 

“Het is heel een ander nummer dan de mensen van me gewend zijn”, zegt Rapper Sjors zelf. “Mijn vorige nummers waren vaak emotioneel. Gingen over mijn leven. Dit is een stevige kraker met een tekst over seks. Heel anders, maar het komt goed aan. Ik ben er echt trots op! Ik denk dat het goed is om ook een keer een ander geluid te laten horen. Dit is een nummer voor de dansvloeren!”

 

Bij Sjors staat de telefoon na de afgelopen weken roodgloeiend. Niet dat hij altijd opneemt. “Vaak zijn het fans die mijn nummer hebben. Als dat te gek wordt, neem ik een nieuwe.” Wat de mensen vinden van zijn spraakmakende carrièreswitch? Het blijft even stil. “…I don’t know… Ik laat het allemaal een beetje langs mee heen gaan. Ik volg gewoon mijn eigen weg!”


 
 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop