RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Randy Schoonderwaldt slaat met 'De wereld is van ons' nieuwe weg in
13-04-2018 15:07:00

 

Randy Schoonderwaldt brengt vandaag 13 april 2018 zijn nieuwe single “De wereld is van ons” uit. Hij slaat hiermee een nieuwe weg in, de jonge zanger is niet bang voor een nieuwe uitdaging en heeft zijn gevoel gevolgd en heeft in samenwerking met producer Jelle Vinck en de tekstschrijfsters Tiffany Veys en Katrien Melis en de samenwerking met SR3 Music er een heerlijk frisse draai aan weten te geven. Bij de zoektocht naar een opvolger voor “Betoverd” reikte Tiffany Veys hem “De wereld is van ons” aan.

 

Samen trokken ze naar producer Jelle Vinck, deze maakte een demoversie van het nummer en meteen was duidelijk dat dit Randy zijn nieuwe single zou worden. Jelle ging verder aan de slag met het nummer en verzag de song van catchy arrangementen. In samenwerking met SR3 Music werd het resultaat een frisse Nederlandstalige popsong.


'Het is een ander soort nummer dan mijn fans van mij gewend zijn, ik vind het belangrijk om mij constant te vernieuwen en verbeteren.’, aldus Randy.  “ De wereld is van ons “ is een echte nederpopsong en ik hoop dat mijn fans dit net zo omarmen als ik. 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl