RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Patrick van Bree stapt in huwelijksbootje met Belinda Kinnaer
03-12-2017 11:53:00

 

Zangeres Belinda Kinnaer werd op zaterdag 25 maart tijdens het Mega Piraten Festijn in Nijmegen door haar vriend Patrick van Bree ten huwelijk gevraagd. Na ruim acht maanden aan voorbereiding gaven de tortelduifjes op zaterdag 2 december het JA woord. ‘Tja... Vandaag ben ik dan echt de bruid’, leverde de zangeres honderden reacties op. 

 

Het feest waarbij diverse collega artiesten en een aantal genodigden uit de mediawereld aanwezig waren vond plaats bij Zalencentrum Berentsen in Loo. Het kersverse bruidspaar werd verrast door een aantal spontane optredens van Otto Lagerfett, Ancora, Theo van Cleeff en Koos Alberts. Eerder op de dag zong Django Wagner Patrick & Belinda al toe. DJ Robert Pouwels kan eveneens terugkijken op een fantastisch ‘optreden’. Hij wist het publiek op en top te entertainen. 

 

Tijdens het optreden van Ancora nam Patrick ook gewoon deel. Later op de avond zorgde Belinda voor tranende oogjes van de gasten. Speciaal voor Patrick zong zij haar laatste single ‘1000 mannen’, gevolgd door een aantal nummers waar het publiek van uit het dak ging.

 

De artiestennaam van Belinda blijft gewoon Belinda Kinnaer. 'Dat is voor veel mensen al lastig genoeg', grapt de spontane zangeres uit Zeddam.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop