RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Patrick Valentijn lanceert nieuwe single ‘Als jij niet hier bent’ op het label van Storm Records
15-06-2016 17:38:00

 

Nadat Patrick Valentijn in 2014 z’n muzikale draad weer oppakte heeft hij met diverse producers samengewerkt waaronder Martin Sterken en Frank van Etten.  In de tussentijd kwam hij in contact met Velibor Weller die al een behoorlijke reputatie had bij tal van Nederlandstalige artiesten. ‘Vorig jaar componeerde hij het nummer  ‘Jij tilde me weer op’ al voor mij en dat viel goed in de smaak’, vertelt Patrick.

 

Omdat Patrick zeer tevreden was toog de 32 jarige zanger uit Venlo begin 2016 wederom naar Purmerend waar Velibor gevestigd is. ‘We zijn om tafel gaan zitten en gaf aan dat ik graag een reggae-achtig lied wilde opnemen. Hij heeft vervolgens iets in elkaar gezet met als bron ‘To love somebody’ van The Beegees. Het resultaat is ‘Als jij niet hier bent’. Hiermee ben ik vervolgens naar Bert Schenau gegaan van Storm Records. Ik heb Bert leren kennen tijdens de Koos Alberts Awards. Ik zat bij de laatste 15 genomineerden, maar daar bleef het helaas bij. Het vertrouwen dat Bert me gaf was voor mij een reden om bij hem aan te kloppen en de single op zijn label uit te brengen’, aldus Patrick.

 

De gebroeders Oerlemans kregen de opdracht om de clip op te nemen. De beelden werden geschoten in Well en bij Recort Arcen. ‘Dankzij m’n werkgever Seacon Logistics, die mijn hoofdsponsor is, heb ik deze productie kunnen financieren. Daarvoor ben ik hen erg dankbaar’, licht Patrick toe.

 

Meer informatie over Patrick Valentijn kunt u vinden op de officiële website www.patrickvalentijn.nl en natuurlijk via zijn eigen Facebookpagina. De single " Als jij niet hier bent " is vanaf heden te downloaden via de bekende downloadportals en verkrijgbaar in de betere platenzaken. Fotocredits: Robert Gort.


RTV: HubscH Media / Telefoon: 072.5054229 / www.hubschmedia.com
Release uitvoering: UltimateDisk.nl

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool