RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Oranje Party maakt eerste opnamedag bekend
08-01-2018 23:35:00

 

Op zondag 18 maart 2018 vinden de eerste opnames plaats van het nieuwe muziekprogramma 'Oranje Party' bij Zaal 'Het Hart van Elden' in Arnhem. De organisatie laat weten dat ze inmiddels de juiste mensen op dit gebied in huis hebben. Als regiseur hebben ze John Huybregts aangetrokken. Deze 'ouwe rot in het vak ' is bekend van Brabant Party en recent heeft hij gewerkt voor 'Hart voor muziek', 'Nu gaat hij bij ons de regie en de technische kant doen', vertelt producent Tom van der Borst.

 

Het gezicht van Oranje Party wordt de 23 jarige Perry Kramps. Tot enkele maanden geleden was hij nog werkzaam bij RADIONL. Daarnaast heeft hij tal van evenementen gepresenteerd en kan niet wachten op deze nieuwe klus. 'Ook ons nieuwe team met deels vertrouwde gezichten, die met mij mee zijn gegaan, kom je weer tegen op de vloer.  De line up voor 18 maart wordt binnenkort bekend gemaakt. Daar komen mooie namen in te staan. We gaan 5 afleveringen opnemen, dus een 40 tal artiesten staan in Arnhem op het podium. Wil je er bij zijn houd de website www.oranjeparty.nl en social media in de gaten.

 

Het uitzendgebied is de 1e maand in Noord–Holland en Zuid-Holland via de Amsterdamse zender Salto. Daarna zal Oranje Party geleidelijk bij meer regionale zenders en locale omroepen worden uitgezonden. 

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl