RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
One M!ke krijgt zijn single 'Het is vanavond feest' uit handen van zoon Alessandro
03-02-2015 10:52:00
Fotocredit: Annemiek Cornelissen

 

Tijdens het Benefiet voor de Stichting Lucky Joe op zaterdag 31 januari bij Grandcafé Boedha’s in Nieuw Vennep kreeg zanger One M!ke van zijn zoon Alessandro, zijn nieuwste single “Het is vanavond feest” officieel uitgereikt. De cd presentatie was er eigenlijk bij ingeschoten, doordat de zanger het eigenlijk altijd druk heeft met zijn zoon Alessandro, die twee jaar geleden tweede is geworden tijdens het Junior Songfestival. Sindsdien is de carrière van  Alessandro in een stroomversnelling geraakt en is One M!ke eigenlijk alleen maar met hem op pad geweest, van het ene optreden na het andere.

 

Samen met zijn vaste geluidsman, die tijdens het Benefiet ook het geluid verzorgde, Dennis Weeling, werd een plannetje gesmeed om toch nog een cd presentatie te laten plaatsvinden en dat is gelukt. Op het moment dat One M!ke dacht te gaan zingen, kwam zijn zoon het podium op met een groot cadeau en stak meteen maar van wal. Alessandro zei trots te zijn op zijn vader en het enorm te waarderen, dat hij er altijd voor hem is.

 

“Mijn vader is er  gewoon altijd voor me. Hij rijdt me overal naartoe en had helemaal geen tijd meer voor zijn eigen zangcarrière. Ik ben er enorm trots op, dat hij dit nu weer heeft opgepakt en dit nummer heeft opgenomen. Daarom vind ik het een eer om hem zijn cd te mogen overhandigen”. One M!ke was sprakeloos en enorm verrast. “Ik had dit nooit verwacht”, sprak hij ontroerd, waarna hij zich meteen hervatte, het nummer ging zingen en de polonaise inzetten, met natuurlijk letterlijk en figuurlijk de gedachte: “Het is vanavond feest”. Tekst en foto: Annemiek Cornelissen.

 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: