RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
OG3NE met magische kerstconcerten in Kurhaus Scheveningen
05-07-2018 19:48:00

 

Terwijl OG3NE met heel Nederland momenteel geniet van deze zonnige start van de zomer, kijkt de vocal group ook alvast vooruit naar de koudere dagen die gaan komen. En hoe! Op 20 tot en met 23 december en op beide kerstdagen, 25 en 26 december, geeft OG3NE een zestal exclusieve kerstconcerten in het sprookjesachtige Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen. Een bijzondere locatie die volledig in winterse kerstsfeer wordt omgetoverd. Geniet van de allergrootste kersthits uit heden, verleden en eigen kerstpareltjes, vertolkt door de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley en hun eigen live band. Beleef het ultieme kerstfeest met een bezoek aan de kerstshow OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’.


Tijdens de theatertournee ‘Three Times a Lady’ weten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte concerten zijn het gevolg. Een sensationeel aantal dat de populariteit van de succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘ladies with the golden voices’ en nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging!
 

OG3NE: “Wij genieten altijd intens van Kerst en zijn vaak al weken van tevoren bezig met de invulling van deze gezellige dagen. Het is een tijd waarin samen zijn centraal staat en daar hechten wij als familie heel veel waarde aan. We vinden het dan ook fantastisch dat we dit jaar extra lang Kerstmis mogen vieren, met elkaar, op deze prachtige locatie en ook nog eens met zoveel mensen om ons heen. Wij kunnen echt niet wachten!”


Speciaal voor OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’ zijn er in samenwerking met het Kurhaus een aantal arrangementen samengesteld. Zo is het mogelijk een bezoek aan OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’ te combineren met een overnachting in het Kurhaus en/of met een dinerarrangement voor een nóg gezelligere en onvergetelijke Kerst. De ticketverkoop van OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’ begint maandag 9 juli om 09.00 uur via www.ticketpoint.nl of 0900-0088. Fotocredits: William Rutten / PR. Famke Kroese - VUUR & FAM 

 

 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

                                

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop