RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Nieuwe single van Bowie Bos is vrolijk en heeft een lekkere beat
13-06-2018 08:15:00

 

Bowie Bos omschrijft z’n nieuwe single ‘Ondertussen’ als een vrolijk uptempo lied met een lekkere beat eronder. De 22 jarige uit Amsterdam afkomstige zanger was al een tijdje aan het onderzoeken welke richting hij muzikaal op wilde gaan. Het viel hem op dat veel van zijn favoriete nummers geschreven waren door Hans Louws. Zijn liedjes worden volgens Bos geschreven met een bijzondere tekstbeleving.

 

‘In maart van dit jaar stuurde ik Hans een berichtje met het verzoek of hij iets voor mij zou kunnen betekenen. Ik gaf aan wat ik wilde en noemde daarbij een aantal zangers waarvan ik vond dat zij leuke muziek maakten. Even later hebben we in een telefonisch gesprek van ruim een uur enkele details besproken. Hans klonk erg enthousiast en een paar weken later was de demo van ‘Ondertussen’ gereed. Mijn vriendin en ik waren super tevreden over de tekst die perfect bij mijn leeftijd past. Ook over de beat waren we allebei zeer te spreken. Uiteindelijk heeft Ger Oerlemans ‘Ondertussen’ geproduceerd. Daarbij hebben Marcel Fisser, Daniël Metz en Ingrid Simons ook een steentje bijgedragen. Als je het doet, moet je het met goede muzikanten doen. Het resultaat spreekt voor zich’, aldus een trotse Bowie.

 

Omdat ‘Ondertussen’ een vrolijk nummer is moest dat natuurlijk ook vertolkt worden in de clip die opgenomen is op het strand. ‘Je ziet dansende mensen met cocktails in de hand genieten met als gevolg een gezellig sfeertje’, glimlacht Bowie. Meer info: https://www.facebook.com/bowie.bos

 

Media promotie van Bowie Bos in Nederland en België 
HubscH MEDIA promotie T +31(0)72 5054229 Limmen NH 
www.hubschmedia.com

Persbericht: Gert Reehuis - TV Oranje

 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop