RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Nieuwe single ‘Samen voor altijd’ van Yoeri L’Abée valt goed in de smaak bij fans en media
15-05-2017 21:49:00

 

Yoeri L’Abée is uiterst tevreden over de positieve reacties die hij kreeg n.a.v. de lancering van z’n nieuwe single ‘Samen voor altijd’. De zanger uit Etten-Leur laat weten dat hij al een tijdje op zoek was naar iets nieuws. Z’n vaste producer Laurens van Wessel had hem al een aantal demo’s  laten horen , maar daar had hij nog niet gevoel bij gekregen wat hij wilde. Laurens ging vervolgens een melodie produceren die erg in de smaak viel bij Yoeri.

 

‘Het is een beetje disco.  Een tekst was er op dat moment nog niet. Ik gaf hem aan dat een lied over de liefde altijd goed was . Ik besloot om het geheel in te zingen en te kijken of het iets voor me was. Wij vonden het een leuke uitdaging.  Het nummer werd ook positief ontvangen door m’n fans en diverse radiostations. Daar word ik erg vrolijk van. Waarschijnlijk verschijnt dit jaar nog een opvolger’, aldus Yoeri.

 

De clip is geschoten door  Jeannot Heeren. De opnamen vonden plaats in een loods in Natuurgebied de Drunense Duinen en bij hem thuis. De single is verschenen op het VNC Label.

 

Meer info: https://www.facebook.com/zangerYoeriLAbee

RTV: Ellis ten Donkelaar Tel: 06-551 630 57

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 16 april t/m zondag 22 april

  Wesly Bronkhorst - Trots op jou

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl