RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Nieuwe single ‘Samen verder gaan’ van Bowie Bos gaat over de liefde
07-11-2017 14:27:00

 

De samenwerking met producer Ger Oerlemans, tekstschrijver Tony Anderson en Bert Schenau van platenlabel Storm Records is Bowie Bos zeer goed bevallen. Na de lancering van z’n debuutsingle ‘Een knipoog’ had de Amsterdamse zanger een doel gesteld om twee nummers per jaar uit te brengen. De opvolger ‘Samen verder gaan’ is door hetzelfde team geproduceerd.

 

‘Samen verder gaan’ is volgens Bowie een verfrissend uptempo nummer. ‘Het gaat over de liefde. Ik  heb het onderwerp zelf aangedragen en gaf aan dat het iets sneller mocht worden dan ‘Een knipoog’. Het resultaat is een echt swingend lied dat blijft hangen. De verhaallijn waarin ik aangeef dat ik niet zonder haar kan en dat we samen verder moeten gaan’ hebben de gebroeders Oerlemans perfect op beeld vast gelegd in de bijbehorende clip. Er is gefilmd vanuit de auto en in een kroeg. Ik ben er heel erg blij mee’, glundert Bowie.

 

De officiële presentatie vindt plaats op donderdag 16 november 2017 bij Café ’t Pandje, Ouddimerlaan 11 in Diemen. Meewerkende artiesten zijn:  Kobus Engels, Wesley Ponsen, Dario, Martin van Vincken, Connery Small, Dennis van Veen, Christa Kerdijk, Armand Fuchs en Michael van Ingen. De aanvang is vanaf 19.00 uur en de entree is gratis. Rick van Alen zal het geheel presenteren. ‘Al deze talenten zijn inmiddels bevriende collega’s geworden. Ik zie de albumpresentatie dan ook als een feestje waar ze allemaal gezellig op viste komen. Het café is lekker groot en er kunnen heel veel mensen in. Iedereen is ook van harte welkom’, aldus Bowie. Meer info: https://www.facebook.com/bowie.bos

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool