RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Nieuwe single & nieuwe videoclip van INCH
23-05-2016 23:59:00

 

Deze week brengt zangeres INCH haar nieuwe single uit. “Laat me Los” is de titel van dit uptempo nummer. “Het lied lag al een tijdje op de plank bij producer Roel Jongenelen, maar toen ik het hoorde wist ik het; dit lied wil ik zingen”. “Laat me los” is in eerste instantie gecomponeerd door Marcel LaHaye en bedoeld als een Engelstalig lied. Later is het door Roel Jongenelen grondig onderhanden genomen. “Samen met Roel heb ik daarna de Nederlandse tekst geschreven. Ik ben superblij met het eindresultaat".


Na de succesvolle Engelstalige nummers 'Rio', 'Late At Night', 'Big Spender' en 'Liberty' brengt ze met “Laat me Los” weer eens een Nederlandstalige single uit. “Dromenland met Kids voor Kika” en de ballade “Jij & Ik” gingen deze single voor. “Het is heerlijk om weer eens een echte drummer en echte blazers te horen. Je hoort gewoon dat alles live is ingespeeld’ aldus de zangeres. “Laat me los” is een krachtig nummer met een echte ‘girlpower’ boodschap: “Laat mij m’n eigen gang maar gaan” en “laat me nu maar vrij” zingt INCH in het refrein.


Volg INCH via Facebook: www.facebook.com/inge.vanapollo,  via Twitter: @Official_Inch of neem een kijkje op haar website: www.inch.nu

 

Label: Apollo-98 Nederland
Management: Apollo-98 info@apollo-98.nl
Bookings: prominententertainment.nl

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop