RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Nieuw kookboek Guus & Dick!
10-09-2018 18:22:00

 

Guus heeft samen met 2-sterrenchef Dick Middelweerd de culinaire handen weer ineengeslagen. Na het succes van pop-up restaurant Gustaaf en hun eerste kookboek brengen de twee vrienden eind oktober een nieuw kookboek uit: Het Jaar van Guus en Dick. Jij kunt dit nieuwe boek nu alvast bestellen, zodat je het straks als eerste in huis hebt. En als je het boek nu bestelt, wordt jouw exemplaar ook nog eens gesigneerd door Guus en Dick. Hoe leuk is dat! 

 

“Onze vriendschap is begonnen rondom genieten. Genieten van lekker eten, genieten van muziek en vooral genieten van het leven. Het maken van ons eerste kookboek was zo’n feest dat het smaakte naar meer. We staan dit keer stil bij de leukste eetmomenten van het jaar: feestdagen en andere belangrijke gebeurtenissen die we het liefst vieren met familie en vrienden en een bord vol lekkers. Want lekker eten maakt − als je het ons vraagt − van elk feestje een goed feestje”, aldus Guus en Dick.

 

Net als in het eerste kookboek zijn de gerechten van Guus lekker makkelijk om te maken en die van Dick perfect om mee uit te pakken. Stuk voor stuk voor speciale momenten, maar ook op een willekeurige dinsdag – misschien wel juist op een doodgewone dinsdag. In iedere dag schuilt namelijk een feestje. 

 

Nieuwsgierig geworden? Klik dan HIER en ontvang op 30 oktober als eerste een gesigneerd exemplaar!

 

 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

                                

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop