RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Nelis Leeman strikt Denans voor hoofdrol in clip ‘Voor mij geen slingers aan de wand’
07-08-2018 17:48:00

 

De populariteit van Nelis Leeman stijgt met de dag. Een aantal nummers van zijn debuutalbum ‘Wie denk jij wel wie ik ben’ zijn inmiddels al op single verschenen waaronder z’n laatste grote hit ‘Leugenaar’. Tijdens z’n optredens bleek dat de track ‘Voor mij geen slingers aan de wand’ erg favoriet was bij z’n fans. Bovendien wordt het in de uitgaansgelegenheden ook grijs gedraaid. Om die reden heeft Nelis besloten om van  ‘Voor mij geen slingers aan de wand’ een videoclip te laten produceren door Joeri van den Kieboom van Breedbeeld AV uit Raamsdonksveer.

 

Als hoofdrolspeler wist Nelis de schoonvader van z’n geluidsman te strikken. ‘Ja, en dat is Hans van Aalst, oftewel Denans. Hij heeft zich drie dagen niet geschoren voor z’n rol als zwerver. Naast zingen is Hans een kei in acteren en wordt daarom regelmatig voor een figuratieklus gevraagd. De opnames vonden plaats in Oosterhout, te weten bij Café Feest bij Jansen en in het bekende park’, meldt Nelis.

 

De zanger uit Made laat verder weten dat het nummer niet op single verschijnt. De clip is te bewonderen op Youtube, social media kanalen en oa. Bij TV Oranje. 

 

In 2018 verschijnt er overigens nog een albumtrack op single en wordt een splinternieuw nummer opgenomen bij Manfred Jongenelis die aan het einde van dit jaar uitgebracht wordt.

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool