RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
MUZIEKKIOSK opnieuw met twee zenders in Top 5
07-11-2017 14:07:00
Foto: Gerard Ardesch directeur TV Oranje

 

Het zenderpakket MUZIEKKIOSK gooit opnieuw hoge ogen bij de verkiezing van de 'Beste digitale zender' van televisiegids Totaal TV. Vandaag werd bekendgemaakt dat twee van de drie MUZIEKKIOSK-zenders dit jaar in de Top 5 zijn geëindigd. TV Oranje wist de eervolle tweede plek te prolongeren, terwijl SchlagerTV, de Duitstalige zusterzender van TV Oranje, de vijfde plek in de wacht heeft gesleept. De verkiezing werd gewonnen door Family7, de derde en vierde plek zijn voor respectievelijk 100% NL TV en 192TV. Vier van de zenders in de Top 5 zijn lid van ThemaNed, de brancheorganisatie van Nederlandse themazenders.

 

Van 26 september tot 14 oktober kon via de website totaaltv.nl worden gestemd op een lijst met meer dan 160 digitale televisiekanalen. Het was de tiende keer dat de verkiezing werd georganiseerd. TV Oranje, de ‘zender met muziek van eigen bodem’, scoort traditioneel hoog en eindigt steevast in de Top 5. Directeur Gerard Ardesch van MUZIEKKIOSK is blij met het resultaat. “De hoge noteringen voor TV Oranje en SchlagerTV zijn opnieuw een prima resultaat voor MUZIEKKIOSK. Bovendien onderstrepen ze maar weer eens de kracht van de community van het Nederlandse lied en de Schlager”, aldus Ardesch.

 

Het zenderpakket MUZIEKKIOSK bestaat uit drie zenders: Nashville TV, TV Oranje en SchlagerTV. NashvilleTV richt zich op de liefhebbers van hedendaagse countrymuziek in de breedste zin van het woord, met non-stop de nieuwste countryclips van het allerhoogste niveau. TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en programma’s met Nederlandse en Vlaamse artiesten. Iedere artiest kan zijn of haar clip insturen. Verder biedt de zender onder meer een dagelijkse Verzoekparade, shownieuws en een muziekagenda. Op SchlagerTV worden 24 uur per dag videoclips en andere beelden met Volksmusik uitgezonden, vrij van reclameblokken. Meer informatie is te vinden op: tvoranje.nl / schlagertv.nl / nashvilletv.nl.

 

Totaal TV biedt een uniek overzicht van 105 tv-zenders. In deze tweewekelijkse televisiegids is er daarnaast ruim aandacht voor alle ontwikkelingen rond het digitale tv-kijken van nu, medianieuws, de meest actuele informatie van alle providers én de laatste ontwikkelingen op het gebied van televisieontvangers.

 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop