RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Mike Peterson kan niet leven zonder muziek
24-08-2015 21:45:00

 

Mike Peterson zit alweer 30 jaar in het vak. De doorgewinterde artiest liet zich onlangs zien in het programma “Bloed, zweet en tranen”en dat leverde hem niet alleen een gedeelde derde plek op met Henny Thijssen, maar ook een optreden op tijdens de halftimeshow van het Toppers Concert samen met winnaar Driekes Hoekstra en Jeffrey Heesen. Volgens Mike Peterson is dit het absolute hoogtepunt van zijn carrière. “Dit was zo te gek. Het is onbeschrijflijk wat er dan door je heengaat als artiest, daar gewoon in de Arena staan, tijdens vijf uitverkochte concerten met per keer 60.000 mensen, het grootste podium waar ik ooit heb gestaan.

 

Op 28 augustus komt de DVD uit, ik kan niet wachten”. De zanger heeft in de loop der jaren zeven singles uitgebracht en twee albums. Meedoen aan BZET zag Peterson als een gok, maar ook als een uitdaging. “Ik dacht gewoon laat het me maar proberen en stond daar zonder verwachtingen. Ik wilde gewoon het Nederlandstalige laten zien, een andere kant van mezelf aan een groot publiek en dat heeft goed uitgepakt. Ik had dit van te voren nooit durven dromen en ik heb me laten zien op televisie”. Peterson zegt door Talpa heel goed te zijn begeleid wat het allemaal een stuk makkelijker maakte.

 

“Er komt een hoop op je af. Ineens raakt alles in een stroomversnelling en moet je je overal in het land laten zien en optreden. Verder moet je overschakelen naar het Nederlands. Het was geen houden meer allemaal. Ik heb er ook een mooie platendeal aan overgehouden bij NRGY, drie singles en een album”. Mike Peterson heeft hard gewerkt om dit allemaal voor elkaar te krijgen en is daar erg blij mee. Binnenkort staat hij bij Ruth Jacott bij de 5 stedentour als gast. “De aftrap is op 25 september en ik ben enorm trots da tik daar mag staan”Onlangs heeft Mike Peterson de single “Ik kan zo niet verder” uitgebracht en half september komt er wederom een nieuwe single aan in het Nederlands. “We gaan vol gas verder. Als ik geen muziek kan maken word ik gek. Ik zou wel eens een mooie hit willen scoren”. Credits: Annemiek Cornelissen.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop