RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Marlousje.nl wordt steeds populairder
11-06-2018 18:51:00

 

Oplettende luisteraars van het RADIONL programma ‘Op Volle Kracht’ hebben ongetwijfeld wel eens uit de mond van presentator Hessel Wijkstra gehoord dat hij het over Marlousje.nl had. Het betreft een webshop van Marlous Oosting waar producten te koop zijn zoals gereedschappen, verzorgingsproducten, partij aanbiedingen en fashion. De spontane zangeres die momenteel druk is met de opvolger van ‘Verlaat me niet’ laat weten dat ze het prima kan combineren met haar zangcarrière.

 

‘De handel heeft mij altijd aangetrokken. Voordat ik begon met zingen werkte in de kledingbranche. Zelfs tijdens mijn zangcarrière heb ik een kledingwinkel in Groningen gehad. Na verloop van tijd bleek dat de fysieke verkoop niet meer zo goed ging. We besloten om de winkel te sluiten en online verder te gaan. Bij toeval kwam ik in gesprek met een kennis van mijn vriend Arnold. Hij vroeg of ik het een uitdaging vond om een nieuwe webshop te beheren met een breed scala aan producten. Ik vond dat echt iets voor mij. Inmiddels groeit de naamsbekendheid enorm en stromen de bestellingen binnen’, glundert Marlous.

 

Tussen alle bedrijven door plaatst Marlous wekelijks een vlog op haar Youtubekanaal. Daarin laat ze zien wat ze allemaal beleeft in haar dagelijkse leven. Zojuist is vlog 13 online gezet. Daarin is te zien dat ze af en toe moeite heeft met de Duitse taal. Ondanks dat ze in Duitsland woont gaat er met het bestellen van vlees wel iets mis……

 

Tekst: Gert Reehuis - TV Oranje

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop