RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Marlous krijgt enorm veel positieve reacties over haar nieuwe single ‘Verlaat me niet’
06-03-2018 09:31:00

 

De reacties die Marlous de afgelopen tijd heeft gekregen n.a.v. de lancering van haar jongste single ‘Verlaat me niet’ liegen er niet om. Producer & tekstschrijver Kees Tel heeft ook een bijdrage mogen leveren aan dit nummer en reageert als volgt: ‘Ik heb meegewerkt aan 3 nummer 1 hits, maar deze geeft me het beste gevoel. Marlous heeft ook nog eens de NL-X-Factor. Supertrots als ik deze videoclip zie!

 

Ook tal van fans reageren als: ‘Wat een prachtige zingende engeltje, wat een stem en wat een mooie clip’, ‘Red Light Spells Danger van Billy Ocean was al een heel mooi nummer, maar jouw cover is écht geweldig! Top! Weer een ander schrijft TOP Marlous, wat een kracht WAUWW. 

 

Marlous is ook heel erg blij met de steun van alle radiostations. ‘Vrijwel ieder Nederlandstalig radiostation heeft ‘Verlaat me niet’ gelijk opgepakt. Mijn bekendste lied tot nu toe ‘Je zeurt te veel’ had meer tijd nodig. Het duurde een tijdje voordat dat uiteindelijk toch een hit werd. M’n nieuwe single deed het vanaf het begin heel erg goed. Iedere presentator maakte er een verhaaltje bij. Ze hadden het lied ook gewoon kunnen draaien zonder commentaar te geven, maar dat gebeurde niet. Iedereen was vol lof’, glundert Marlous.

 

De vorige single van Marlous getiteld ‘Er komt een andere tijd’ heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd waar ze op gehoopt had. ‘Naderhand hebben we wel een aantal liedjes opgenomen, maar niet uitgebracht. We wilden nu met iets komen waar het gehele team bestaande uit Kees Tel, Casper Janssen, Thijs Aldenzee en mijn vriend Arnold achter stond. We waren het er over eens dat dat in de stijl van ‘Je zeurt te veel’ moest zijn vanwege het grote succes van dat nummer’, onthult Marlous.

 

Op een gegeven moment kwam haar vriend Arnold thuis. ‘Hij had het nummer ‘Red Light Spells Danger’ van Billy Ocean gehoord en ondertussen al enkele steekwoorden opgeschreven wat hij erbij voelde. Daar ben ik vervolgens mee naar Kees Tel gegaan en heb samen met hem de tekst geschreven. Over het woordje klootzak dat in de tekst voorkomt hebben we het nog wel even gehad. Moeten we het wel of niet aanpassen??? Omdat in ‘Je zeurt teveel’ ook de gewaagde zin ‘Rot op, ik ben je babbels zat’ voorkwam gaf Kees het doorslaggevende advies. “Gewoon doen….Dat past wel bij jou”. Tot nu toe heeft niemand er nog iets over gezegd. Blijkbaar is dat de gewoonste zaak van de wereld. Mijn moeder zei nog wel…..ik ben bang dat ze dit nummer bij de EO niet opnemen in de playlist. Ach ja….mijn liedjes draaien ze daar toch niet, dus dat maakt geen verschil, grapt Marlous.

 

De spontane zangeres wil met nadruk nog 1 ding kwijt. Ze is ontzettend trots, dankbaar en gelukkig met al haar fans die haar door alle jaren heen door dik en dun gesteund hebben.

 

De clip, geproduceerd door Thijs Aldenzee van Cannonball Media, is ook een grote hit Op YouTube. De teller staat op dit moment al bijna op 56.000 views. Meer info: www.marlous-oosting.nl

 


RTV: Casper Janssen Music Promotion, Tel. 06 53396642.

Tekst: Gert Reehuis TV Oranje

 

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool