RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Manager Dennie Damaro maakt een einde aan het verhaal van Sugarfree
04-01-2018 16:06:00

 

Gildy Florus en Nathalie Prins richten in 2011 samen met manager Dennie Damaro "Sugarfree" op en scoorden meteen hun eerste nummer 1 hit in Vlaanderen. "De wind fluistert jouw naam" stond 7 weken in de Radio2 Top 30 en 19 weken in de Vlaamse Ultratop 10 waarvan 4 weken op nummer 1. De afgelopen 7 jaar brachten de dames 18 singles uit die ze allemaal de Vlaamse Ultratop 10 en/of Vlaamse Ultratop 50 inzongen. Met “Fantasie”(2013) en “Samen Sterk”(2015) hebben ze ook 2 albums op hun naam staan. Hun agenda was steeds goed gevuld en het aantal fans die hun optredens bijwoonden was vooral in de beginperiode haast ongezien voor een Vlaamse groep. 

 

Dat er nu per direct een punt gezet wordt achter dit verhaal zal dan ook bij alle fans zeer hard en onverwacht aankomen. Er leek geen enkel voorteken te bekennen en vorige vrijdag 29 december werkte de dames nog een succesvol optreden op de kerstmarkt te Nieuwpoort af. Niemand die toen kon vermoeden dat dit het allerlaatste optreden van Sugarfree zou zijn.  

 

Het is manager Dennie Damaro die nu met het nieuws naar buiten komt en letterlijk de stekker uit het bestaan van “Sugarfree” trekt. Volgens hem zijn de investeringen te groot geworden om een stap hogerop te kunnen zetten en blijft “Sugarfree” onterecht al jaren ter plaatse trappelen. Gildy en Nathalie beschikken over te veel talent en horen absoluut niet thuis in tweede of derde klasse klinkt het. Maar de grootste reden is dat er wel degelijk al een tijdje wrijvingen zijn tussen de 2 hartsvriendinnen van weleer. De kans dat de meningsverschillen ooit uitgepraat zullen worden is volgens manager Dennie jammer genoeg zeer klein. Hij wil ook bevestigen dat iedereen rond “Sugarfree” zich steeds voor 100% heeft ingezet en dat het pijn doet om op deze manier afscheid te moeten nemen.   

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl