RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Maikel ten Voorde vond het weer tijd worden om een nieuwe single uit te brengen
05-06-2018 00:20:00

 

Afgelopen jaar gaf Maikel ten Voorde een nieuwe impuls aan zijn zangcarrière door zich met een aantal singles zichzelf weer op de kaart te zetten. Ook dit jaar heeft de 28 jarige zanger uit Enschede zeker niet stil gezeten. Na onder andere zijn deelname aan het SBS6 programma 'So You Can Think You can Sing' en een goed gevulde agenda is het weer tijd voor een nieuwe single. Recent is ‘Julia’ uitgebracht. Het nummer is samen met Niels Lingbeek geproduceerd. 


‘We hebben de nodige uurtjes in de studio doorgebracht en samen ontzettend veel gelachen’, aldus Maikel over de samenwerking met Niels Lingbeek. De tekst is wederom door Maikel zelf geschreven. ‘Julia gaat over de verandering van iemand’s leven zodra deze de ware ontmoet’. De zanger is zelf inmiddels al ruim 4 jaar samen met zijn grote liefde en samen hebben ze een prachtige dochter. 


De videoclip is opgenomen op de oude vliegbasis van Twente. ‘Ik heb zelf goede herinneringen aan die locatie en heb daar altijd al een clip willen maken. Nu had ik de kans en heb ik deze met beide handen aangepakt’, aldus Maikel over de filmlocatie. De videoclip is gemaakt door Ceasare Schuit en Maikel zelf. 


Mocht je meer informatie willen of op de hoogte gehouden worden van zijn nieuwe single, dan kun je Maikel volgen via zijn website, Facebook, Instagram en Twitter.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop